Acasă Opinie Arogantul Ex PDL-ist. Glad Varga, actual ”urmaș” al Brătienilor, deputat de Arad din partea PNL, își administrează interesele private cum face politică, sau viceversa

Arogantul Ex PDL-ist. Glad Varga, actual ”urmaș” al Brătienilor, deputat de Arad din partea PNL, își administrează interesele private cum face politică, sau viceversa

0
5
688

Se zice că, omul sfințește locul, sau după caz, atunci când e vorba de politică, îl spurcă, știm deja, am experimentat de atâtea ori pe propria piele, încât pare că am dezvoltat o oarecare imunitate, un oarecare masochism, pare că, suferim din ce în ce mai acut, de Sindromul Stockholm, din 5 în 5 ani.

Că partidele aleg să pună pe liste astfel de caricaturi puhave, umplute doar cu dorința de a parveni, că non valorile au prioritate în detrimentul elitelor care ar avea ceva de oferit, care ar aduce un plus de valoare atât partidelor, cât și comunităților locale, stă strict în responsabilitatea și asumarea acelor partide, dar vina comună, părtași asumați, suntem și noi, ăștia care ne uităm pe acele liste, vedem gunoiul, nimicul, putreziciunea, evidentul, iminenta catastrofă și cu toate astea, în loc să o eliminăm, să o extirpăm încă din stare incipientă, să nu o lăsăm să crească, să metastazeze, alegem să o promovăm, să o cultivăm, să o hrănim, să o lăsăm să ne domine, să ne sufoce, să ne dicteze viitorul, sau mai degrabă, lipsa lui.

Că Aradul alege mediocritatea, ternul, cenușiul, non valoarea, subcultura, arogantul, libidinosul, parvenitul, lipsa speranței și al viitorului, lipsa perspectivei, neantul, voidul, abisul, absența dezvoltării și tupeul nemărginit, că alege să se lase prizonierul subdezvoltării și să dea concurs complice intereselor personale, ce devin în timp, interese de grup, clanuri cu simbrie din bani publici, e strict problema arădenilor, dar mai devreme sau mai târziu, atunci când la un moment dat vine decontul și de obicei cam vine, stai și te gândești, cam ce alegeri ai făcut și unde te-au adus ele, stai și te uiți cu frustrare și cu jind, la alte Județe, la alte Municipii, care mai acum câțiva ani, păreau în Evul Mediu timpuriu din punct de vedere al dezvoltării și care parcă dintr-o dată, fără să știi cum și de ce, te-au ajuns și te-au depășit din toate punctele de vedere. Și parcă la fel de brusc, tu ești cel ce se zbate acum într-un loc fără viitor, oportunități și perspectivă. Și stai și te întrebi…au meritat dogma și prințipiile, îndoctrinarea de care am ținut precum orbul de bâtă, când ele în loc să ne ducă, acolo unde ar fi trebuit să ducă pe cale normală, firească, la bunăstarea comună, ne-a condus doar la frustrare, sărăcie și cenușiu și asta, în timp ce, te uiți cu jind în loja VIP, a celor pe care cu încredere i-ai votat și care acum, cu aroganță și nesimțire, îți aruncă coji de semințe și dopuri de șampanie, în cap. A meritat?

De la această perspectivă, în care noi arădenii încă ne găsim, nu face notă separată, nici administratorul festivalului ”Arad Open Air”, care de când a dat cu botul de fagurele puterii, și-a lepădat pielea ”sărântocului”, anonimului și s-a transformat aproape peste noapte, în politicianul cu ștaif care se pozează azi în fața urbei, care îl privește cu ”admirație” și adânc ”respect”. La bază, cu pedigree PEDELIST, ca mulți din ”liberalii” Aradului de azi, deputatul Glad Varga, actual demn ”urmaș” al Brătienilor, din partea PNL, căci culoarea politică subțire, cu galben albastru se ține, își administrează interesele private, cam cum face politică, sau viceversa. Arogant, agramat, mitocan, superior, miserupincurist, face și desface cam cum crede el de cuviință. Nu e nevoie de prea multe fraze scrise, exprimate, ca să îți dai seama, cu frustrare și îngrijorare, cam ce ”valori” te reprezintă în forul suprem al ”Statului Eșuat”, Parlamentul României.

Că domnul deputat/întreprinzător, Varga, înțelege să practrice tupeul, aroganța, indolența, superficialitatea, agramarea și prostul gust, e strict problema domniei sale și a partidului ce păgubos încă îl promovează, dar dincolo de asta, dincolo de politic și de bălăcărearala specifică, e și problema noastră, sau mai degrabă, în mare parte problema noastră.

Dar totuși, cine este acest cvasi anonim, plin de impresii și plin de el, ”liberalul” Arădean, Glad Varga?!

Varga Glad-Aurel, un alt libidinos pus pe listele PNL pentru a fi votat, a intrat în politică rupt în cur, dar acum e un mic ”burghez”.

Întreprinzător de mic, la 25 de ani își deschide firma AOA EVENTS AGENCY S.R.L., era în 2011, fără succes, nu face nimic profit, își încearcă norocul și la o emisiune televizată despre tineri întreprinzători, nu reușește să îi păcălească cu afacerea pe care a propus-o, a intrat în politică ”rupt în cur” alături de PNL și în 2012 era slugă în Consiliul Local Arad, ridica mâna la comandă … abia atunci au început să curgă banii…

Sărac dar flămând, Aurel nu avea nimic în 2012, era pur și simplu rupt în cur”, îl caracteriza destul de elocvent și succint, arad360.ro.

Cu tupeu ne spune că toți trecem printr-o perioada dificilă, la cât a furat se mai plânge, de aceea cerșește voturi și continuă se ne fure, pentru că îi e greu ?

Glad Aurel, candidat PNL la alegerile parlamentare, și în prezent parlamentar, cu tupeu ne spune că: ”cu toții traversăm o perioadă deosebit de dificilă”, după cât ne-a furat tot se plânge că îi e greu și se bagă în aceeași oală cu cetățenii de rând, Aureleeee….nu la toți propria firmă ne-a dat dividende mai mari decât profitul, tu ai declarat că ai luat 430 mii lei dividende când firma ta a făcut profit doar 75 mii lei, și tot ți-e greu ? Și mai aștepți să fi votat?

Pentru PNL Arad mirosul banilor este mai important decât mirosul rahatului simțit de arădenii.

Nu este vreun arădean care să nu știe că administrația PNL Arad nu a reușit să rezolve problema mirosului de rahat care se simte în fiecare vară, de foarte mulți ani, într-o mare parte din Arad, miros provenit de la stația de epurare de lângă aeroportul din Arad

Nu este vreun arădean care să nu știe că aeroportul din Arad nu mai are curse regulate de ani de zile deși administrația PNL a Aradului a cheltuit milioane de euro pentru modernizarea aeroportului

De câțiva ani, în fiecare an, parlamentarul PNL Glad Varga organizează pe pista aeroportului petreceri (festival nu se poate numi) care țin câte trei zile, este interesant că pe durata petrecerii administrația orașului reușește să rezolve problema mirosului de rahat de la stația de epurare pentru ca plătitorii de bilete sau abonamente prezenți la petrecere să nu fie deranjați de mirosul insuportabil de la stația de epurare, de ce administrația orașului nu rezolvă această problemă permanent ci doar când deputatul PNL organizează petreceri pe pista aeroportului?” continuă critica justificată și din care cităm și noi, arad360.ro.

Ales deputat în circumscriptia electorala nr.2 ARAD

Data validarii: 21 decembrie 2016 – HCD nr.122/2016

Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal

Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic (din iun. 2017)

Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (apr. 2017 – mai 2018)

Comisia pentru muncă şi protecţie socială (mai – iun. 2017)

Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic (până în mai 2017)

Nu mai sunt foarte multe de spus despre acest personaj aproape derizoriu, dar plin de aroganțe, ifose și impresii de deputat ”liberal” și făuritor de festival cu tentă submediocră, pe plaiuri arădene. De ce e important? Nu e! El pe persoană fizică, chiar deloc! Dar atunci când aduci un festival cu inițiativă privată la tine în oraș și în loc să îl lași să crească, să se dezvolte, să înflorească de la an la an, de la ediție la ediție, îl sugrumi, îl subturezi, îi subminezi potențialul, poate să devină cel mult frustrant, să te facă să păstrezi distanța, să te îndepărtezi, sau eventual, cu mâhnire în suflet, să te îndrepți spre alte evenimente, din alte Municipii, mai ofertante și mai promițătoare, care nu sufocă opinia, care nu cenzurează părerea, care nu ștrangulează inițiativa.

De ce a intrat acest Glad Varga, pe radarul selectiv al Critic Media, e simplu, dar totodată întortocheat, ca de altfel, toată gândirea ”liberală” provenită din struțo cămila, PDL-PNL.

În ultimul editorial, scriam despre cum înțelege ”Arad Open Air”, cel care își va deschide porțile între 07 și 09 iulie 2023, să interacționeze cu festivalierii pe pagina de facebook, prin intoleranță la opinie, cenzură, îngrădirea abuzivă și discreționară a dreptului la opinie și critică, specifice exclusiv principiilor ”liberale”.

Tocmai în acest sens, am încercat să îi oferim administratorului ”Arad Open Air”, ”liberalul” Glad Varga, pe pagina de facebook, posibilitatea unui punct de vedere, a unei opinii. Iată cam ce a ieșit:

Întrebări Dani Boariu, Critic Media. Reacție Glad Varga:

Varga Glad

Politician

Ai trimis: Bună! Vă scriu din partea Critic Media, în încercarea de a vă oferi posibilitatea unui punct de vedere, privind un articol pe care deja l-am publicat pe pagina ziarului.

Am avea câteva întrebări punctuale, a căror răspunsuri, simple de altfel și destul de importante pentru arădeni, în proximitatea demarării festivalului, le vom publica în articol, indiferent că veți înțelege să răspundeți, sau nu!

1. Ca ”liberal”, parte a Partidului Național Liberal și administrator al Arad Open Air, înțelegeți să răsfrângeți politicile liberale și libertatea de exprimare pe care PNL se presupune că le promovează și asupra activităților private pe care le întreprindeți, în speță, AOA, sau vă rezumați doar la politicile de partid, pe când în privat, implementați cenzura, restrângerea libertăților de exprimare, neomarxismul? Că tot suntem în proximitatea Timișoarei.

2. Sunteți la curent, cu abuzurile pe care le fac administratorii firmei de PR, pe pagina de facebook a AOA și cu intoleranța la critica care se vrea constructivă?

3. D-vs personal administrați pagina de FB AOA, sau ați contractat o firmă de PR? Sunteți la curent cu activitatea firmei de PR, pe pagina de FB AOA? Sunteți informat spre exemplu, că utilizatorii vehemenți, critici dar decenți în exprimare la adresa festivalului și al administrării paginii de FB și al web site-ului AOA, sunt blocați?

4. De ce e nevoie ca o firmă de PR din Timișoara, să gestioneze imaginea unui festival arădean? Aradul nu beneficiază de firme de PR/Marketing competente? Căci dacă ne aflăm în această situație, am putea veni cu o recomandare sau recomandări, după caz, în acest sens!

5. În ce măsură vă implicați în alegerea lineup-ului din cele 3 zile de festival? Căci mediocritatea pare săă fi pus stăpânire pe AOA, în ultimii 3 ani. Potrivit postărilor de pe pe pagina de FB AOA, arădenii ar fi dispuși să plătească un preț mai mare al abonamentului, doar să aibă parte de un lineup mai bun! De ce, după 6 ediții, AOA se zbate încă în semi obscuritate, acolo unde un ”Intencity” la Craiova, își permite Tiesto, un ”Young Island Festival”, la Bacău…Bacău, da, își permite Cosmic Gate, Nifra, Sunnery James & Ryan Marciano, nume cu răsunet în industria muzicii electronice?! De ce Aradul, după Alex M.O.R.P.H., Paul van Dyk și Markus Schulz în 2019, nu mai vrea, sau nu mai poate un lineup cu care Aradul, sau arădenii să se strângă laolaltă și să mândrească? Căci despre Neversea, Saga sau UNTOLD, nu mai merită să aducem aminte. Chiar și așa, AOA e din ce în ce mai departe, pe an ce trece!

După 24 de ore, vom publica reacția dvs, indiferent de natura acesteia.

Din partea arădenilor festivalieri, sau nu, Mulțumim anticipat!

Varga Glad: Salut! Îţi mulţumim că ai luat legătura cu noi! Am primit mesajul tău şi apreciem că ne-ai scris.

Ai trimis: https://www.criticmedia.ro/opinie/aoa-nu-suporta-critica-cenzura-discretionar-duplicitara-pe-pagina-de-facebook-a-festivalului-arad-open-air-care-nu-e-chiar-atat-de-deschis/

19:59

Varga Glad: Nu sunt interesat de drept la replica, scrieți ce doriți

Dani Boariu: Ok!

Dani Boariu: Puteați măcar să salutați!

Dani Boariu: Ca un veritabil liberal ce vă aflați!

Varga Glad: Am răspuns cu Salut mai inainte

Varga Glad: Când ai postat textul

Dani Boariu: Acela e un mesaj automat!

Dani Boariu: Nu se pune!

Varga Glad: Ok, daca nu se pune atunci va mai scriu o data

Varga Glad: Buna ziua

Dani Boariu: Bună seara! (Ora 20:05, N.r)

Varga Glad: Să fie

Dani Boariu: Doar că, nu prea e!

Dani Boariu: Am notat opinia ta, dacă tot ne tutuim și o vom posta ca atare!

Dani Boariu: Arădenii și Aradul, să judece!

Varga Glad: Publicați ce doriți, am mai scris nu sunt interesat de drept la replică. Pe pagina AOA acolo nu permit chiar orice pare, Nu stiti dvs ce paragrafe au contractele artiștilor, ce poate sau ce nu poate sa apară. La dvs pe pagină nu mai e problema mea

Varga Glad: Ce să judece ? Ca s-a dat ban unor persoane care si-au dat cu părerea da e artist bun sau nu pe pagina festivalului? Este un eveniment privat cu bilet de acces.. adică se respectă un regulament. Cum si dvs scrieți pe site-ul dvs ce doriti. Seară bună

Dani Boariu: V-am trimis niște întrebări punctuale, mă gândesc că, nu era așa de greu să răspundeți la ele într-un mod succint și articulat, căci din această reacție, nu înțeleg nimic. Poate vor înțelege arădenii, cei ce intră pe pagina de FB AOA care sunt blocați dacă au o opinie articulată, sau plătitorii de abonamente!

Dani Boariu: Seară bună și dvs, mult succes! Poate vă iasă mai bine cu politica, decât cu inițiativele private! Sper că nu ne reprezentați astfel interesele din postura politică, așa cum o faceți, din cea privată!

Dani Boariu: Deci totuși, sunteți la curent cu abuzurile și cenzura de pe pagina de FB al AOA!

Dani Boariu: La cum vă exprimați, de la dvs am interdicția pe pagina de FB AOA și nu de la vreun administrator, al unei firme de PR!

PS. Și cam acesta a fost singurul ”punct de vedere”, pe care ”liberalul” Glad Varga, un demn reprezentant al liertății de exprimare, un integru comunicator, purtător de voință și dorință al arădenilor în Parlamentul României, veros întreprinzător privat al Aradului. Poate că, în anul viitor, 2024, an electoral, Aradul și arădenii se vor trezi, vor chibzui, vor cântări și se vor informa înainte de a trimite pe cineva să îi reprezinte prin votul lor, în cele patru zări…Palatul Cotroceni, Parlamentul României, Parlamentul European și Administrațiile Locale.

Cât despre ”Arad Open Air” și inițiativa privată în Arad, reprezentată de Glad Varga și alții ca el, nu avem decât un cuvânt bun, provenit din seva foștilor Băsiști. ”Succesuri””

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…